Voor wie

De doelgroep waar ik mee werk:

  • Mensen met burn-out klachten
  • Mensen die op zoek zijn naar de kracht in zichzelf
  • Mensen die op zoek zijn naar vrijheid in hoofd en hart

Je loopt ergens tegenaan, maar waar tegenaan? En misschien nog belangrijker: hoe los ik het op? Samen met het paard loop ik een klein stukje met je mee in je zoektocht. Om je te ondersteunen en een impuls de goede richting op te geven. Daarbij vind ik het belangrijk om niet alleen te kijken naar wat er niet gaat zoals gewild, maar ook te kijken naar je talenten en hoe je die nog meer kunt inzetten.

De coaching vindt plaats op een prachtige, rustige plek.

Door de inzet van paarden coaching krijg je direct feedback. Het gedrag van het paard, in reactie op jouw gedrag, toont sterktes en talenten, maar ook ontwikkel punten. Het paard maakt bewust, wat eerst onbewust was. En dat in een razend tempo.

De kracht van het inzetten van paarden is ervaren: In plaats van te praten over gedrag wordt de impact van het gedrag door het paard getoond. De mate waarin een paard de samenwerking aangaat geeft veel informatie. Bijvoorbeeld over leiderschap, congruentie, duidelijkheid, (non-verbale) communicatie en verbinding. Dit geeft op een snelle manier inzicht in de essentie. Met dit inzicht kan je meteen aan de slag, door te experimenteren met nieuw gedrag.

Persoonlijke ontwikkeling gaat in de kern over het ontdekken en begrijpen van je drijfveren en overtuigingen. Op het moment dat je die scherp hebt wordt het duidelijk wat maakt dat je zaken op een bepaalde manier aanpakt. Dit inzicht geeft mogelijkheden tot ontwikkeling: hoe meer je jezelf leert kennen, des te beter weet je keuzes te maken in je leven en je werk.

Natuurlijk is coaching met paarden voor iedereen, ik help je graag of ga voor jou op zoek naar collega coaches met hun expertise. Neem gewoon vrijblijvend contact met me op.

ontspannen-paard-ontspanning-coaching-krimpenerwaard