Henriette - Equine Assisted Coach

Ik ben Henriette Ooms Joling
Ik werk als wooncoach voor mensen met een verstandelijke beperking en mensen met psychosociale of psychiatrische problemen.
Denk hierbij aan mensen met gedragsproblematiek gepaard met o.a. ADHD, ADD, PDD-NOS en aanverwante stoornissen in het autistisch spectrum. En mensen met een verslavingsprobleem.

Ik ben in het bezit van een HBHV certificaat

Mede door mijn persoonlijke ervaringen met paarden (en wat zij voor je kunnen betekenen) en mijn ervaringen vanuit mijn werk ben ik erachter gekomen dat ik deze twee het liefst zou willen combineren: Mensen helpen / ondersteunen én met paarden werken.
Naast mijn werkgerelateerde opleidingen en ervaring ben ik me verder gaan verdiepen in het coachen.

Ik ben gediplomeerd EAC level 1 en 2

NOBCO gecertificeerde opleiding EAC aan de Keulseweg.

nobco-logo-voor-website (1)

momenteel ben ik bezig aan de opleiding NLP

Bij mij kan de Coachee experimenteren met nieuw gedrag, in contact met het paard en opnieuw ervaren. Ervaren in plaats van te blijven ‘praten over’: Geen woorden, maar paarden!

De omgang met paarden en de vrijheid van buiten werken hebben mij geleerd wat er nodig is om vrijheid en verbondenheid te ervaren: om te ontdekken wie je werkelijk bent. En dat is wat mijn manier van coachen met paarden jou kan brengen. Je leert om bij jezelf te komen en om je vrij te voelen in je handelen, zodat je kunt doen wat je werkelijk wilt.

Er bestaat voor mij niets mooier dan dat. Het mooiste dat je kunt worden is jezelf. Als je jezelf vindt, kun je het leven leiden dat bij jou past en waar jij gelukkig van wordt!

Ik geloof dat in de kern van ieder individu alle kracht en liefde aanwezig is voor een gelukkig leven. Het is geweldig dat dit ondersteunt wordt door de onvoorwaardelijke liefde en spiegel van de paarden.

henriette-persoonlijke-coach-paardencoach-coaching-met-paarden-krimpenerwaard